Постинг
10.01.2017 18:42 -
Пиле Жулиен
Автор: mandja
Категория: Рецепти
Прочетен: 450 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 10.01.2017 18:43
Прочетен: 450 Коментари: 0 Гласове:
0
Последна промяна: 10.01.2017 18:43
Необходими продукти
1/2 кг пилешко филе
300 г кисели краставички
150 г топено сирене
250 мл. готварска сметана
200 г гъби
150 мл. бяло вино
3 с.л. олио
1/2 ч.л. черен пипер
150г бекон
сол
Начин на приготвяне
В горещо олио пържиме пилешкото филе,до златисто.Изваждаме го от тигана и запържваме бекона,след което изваждаме и бекона.
В тигана слагаме гъбите с малко масло и черен пипер(пържиме ги)добавяме и киселите краставички.
Когато се позапържат добавяме месото,бекона и виното.
Оставяме да поври,и след това добавяме топеното сирене и горварската сметана и бъркаме до сгъстъване на сметаната.
Бон апетит
1/2 кг пилешко филе
300 г кисели краставички
150 г топено сирене
250 мл. готварска сметана
200 г гъби
150 мл. бяло вино
3 с.л. олио
1/2 ч.л. черен пипер
150г бекон
сол
Начин на приготвяне
В горещо олио пържиме пилешкото филе,до златисто.Изваждаме го от тигана и запържваме бекона,след което изваждаме и бекона.
В тигана слагаме гъбите с малко масло и черен пипер(пържиме ги)добавяме и киселите краставички.
Когато се позапържат добавяме месото,бекона и виното.
Оставяме да поври,и след това добавяме топеното сирене и горварската сметана и бъркаме до сгъстъване на сметаната.
Бон апетит
Няма коментари