Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
21.10.2017 08:12 - ОСРЕБРЕНИ ОТ МАФИЯТА/ част 1
Автор: dalida Категория: Бизнес   
Прочетен: 2141 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
               

                             УНИКАЛНИ, СПОРТНИ И НЕЗАВИСИМИ
това са нашите ръководители от преди 45 години, незабравими времена и хора.

                     истината за началството е в интернет, който търси-намира!



Кой от главните - ВИСОКОПОСТАВЕНИ  стои зад гърба на Пеевски и защо още не е в затвора? Доказателствата за неговата вина КТБ да затвори врати е във фейсбук. Макар че, 80% от изнесените "тайни" на мафията да са преувеличени от медиите, все пак има над какво човек да се замисли.

Със сигурност не всички премери и депутати са крадци и трябва да лежат в затвора. Повечето от нашите обаче го заслужават. Заради тежки съмнения, които прокуратурата отказва да превърне в разследване и обвинения. Доказателства има. Самата обвързаност на Борисов с Пеевски е такова доказателство.


Само че справедливостта у нас е забранена.

част 1.

                                         Командва интереса!


(01.09.2017./Д-р Димитър Попкутуев(фамилията може да не е истинска, но статията - е)

https://frognews.bg/glasat-na-jabata/glasat/avtorat-vinetu-lejal-7-krajbi-izmami-borisov-nito-edna.html

Всеки път, когато хаосът в държавата заприлича на армагедон, по телевизията излиза мутроподобна особа и започва да обяснява, че това е зрителна измама. Този път в тази роля се появява - главният секретар на МВР Младен Маринов. В България не се връщат мутренските времена. В страната цари стабилност, рече той по Нова тв. Потенето и шарещите из студиото очи издаваха притеснение дали е изпълнил казаното точно. Когато обаче трябваше да отговаря на въпроси – се провали. Имало убити, имало незаконни пищови, ама проверявали, но някой не проверил, комуникацията... Толкова може човекът – затова е на този пост.

Друг титан на ГЕРБ – Димитър Главчев, председател на НС, се зае да прави исторически заключения по БНТ: "Революциите омръзнаха на гражданите".
Бре. Да се чуди човек, откъде такива семпли хора намират смелост да ангажират публиката с ехото в мозъчните им кутии...
И двамата – по инструктаж – удариха камбаната: Внимание, внимание! Зли сили клатят стабилността в държава. Това днес е „червената нишка” на партията – каквото й да става, да крещят патриотарски: Държавата е в опасност! Звучи досущ като инсценираното „Бият Паниковски”, но върши работа...
(мое допълнение) ...затова и ДПС е пред камерите, а БСП му приглася зад кулисите, обвинявайки другия (герб) в....престъпления от сой....(макар че, преминаването от партия в партия да е престъпление и забранено, не са редки случаите когато депутати напускат родната стряха (партията си) и преминават във вражеска територия, за да се облажат с някой държавна или обществени поръчки за милиони левчета)....


....продължение:
- Борисов, Пеевски и Цацаров - недосегаеми за закона.
(пак съм аз) Но, същото беше и през управлението на БСП и ДПС, (циганите - "глас народен" 100% за ДПС), спомените не са заличени и не се забравят, ако не минат поне 100 години.

- Да не се интересуваме от сметките на Борисов, Доган, Пеевски и пр. в чужди банки. Който се заинтересува ....става "бита карта".

- Да вярваме във финансовата стабилност. 72% от вноса на храна и медикаменти са от Китай и Турция...половината от тях са менте (особено храните и лекарствата)

- Да вярваме на лъжите за бюджетен излишък и икономически ръст.... Затова ли сега министрите и премиера си увеличиха заплатите с 700 лв...защото имало излишък в хазната?

- Девети септември дойде с Червената армия, 10 ноември бе спуснат от Кремъл, а януарските събития през 1997 г. бяха осребрени от мафията. Същото се повтори с бунта срещу назначението на Пеевски за шеф на ДАНС - вече е шеф на цялата държава......

(фалшивите новини продължават - не се впечатлявайте от новини които гласят "пенсионерка даде на ало-измамници 4500 евро...или пенсионер даде на ало измамници 100000 лева..."и т.н. - това са измами - диктувани от медиите на ДПС.)



Гласувай:
9



1. dalida - Разногласия в политиката дава равновесие, не вярвате ли в това твърдение?
21.10.2017 09:02
ДОХОДИ И РАЗХОДИ

Не потребителските разходи движат икономиката нагоре. Един допълнителен лев инвестиция, държавен разход или нетен износ добавя точно толкова растеж, колкото и един допълнителен лев потребителски разход. Робърт Солоу, Нобелов лауреат по икономика, стига до извода, че народите са по-богати в дългосрочен план, ако спестяват част от доходите си – известно като златното правило спестяванията. Така че, ако можем да спестяваме повече и да харчим по-малко от доходите си нашите деца и внуци ще бъдат по-добрЕ и по-богати.
Няма такова нещо като безплатен обяд – все някой плаща сметката. Това е истина за всички правителствени регулации, които обещават да ни предоставят нещо добро; разходите се крият някъде на заден план. Повишаването на минималната работна заплата чрез закон не просто взема пари от джобовете на работодателите, но и повдига цените за всички клиенти и оставя нископлатените работници без работа.

Няма нищо лошо в политическите разногласия, различните вярвания водят до различни отговори по отношение на оптималната икономическа политика. Трябва да има разногласия, защото ако няма - тогава е лошо - ще стане така както беше при бай Тошо. Всеки ще мълчи и негласно ще се съгласява. В прочем нещата отиват натам. Когато работодателите заплашват работниците с уволнение, ако не са съгласни с разпорежданията му или ако стачкуват.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6157581
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031